English
You have no items in your shopping cart.

Gavebånd engros

Gavebånd engros

Scanseason tilbyder gavebånd til detailbutikker og forretninger, som har behov for at pakke deres produkter ind med kvalitetsgavebånd. Hos Scanseason kan du finde flere forskellige typer af gavebånd.

Eksklusivt gavebånd

Gavebånd er et vigtigt element når man skal pakke den perfekte gave ind. Det er oftest også det sidste man binder sammen for at pakke den perfekte en gave ind. Dertil spiller gavebåndet også en stor rolle, da det som oftest er det første en gavemodtager interagerer med.

Hvis du søger et bredt sortiment af gavebånd, så bør du tage en snak med Scanseason. Vi har nemlig gavebånd i mange forskellige farver og kvalitet.

På denne side kan du få et overblik over vores store sortiment af gavebånd i mange forskellige farver, former og kvalitet.

Gavebånd med logo

Vi kan også hjælpe din virksomhed med at øge kendskabet til dit brand. Du har nemlig mulighed for at præge gavebåndet udseende ved at få trykt dit eget logo på gavebåndet. Du skal blot sende os dit logo, og så vil vores grafikere sørge for at få opsat logoet på gavebåndet. Dertil kan du påvirke farver, kvalitet, type og størrelse.

Forskellige typer gavebånd

Vi kan tilbyde flere forskellige typer gavebånd hos Scanseason.

Du kan eksempelvis finde matline bånd som er kendetegnet ved at have struktur i båndet og en mat overflade.

Dertil er der polymat bånd som er et blankt bånd og overflade, som giver en eksklusiv effekt.

Derudover har vi polybånd, ribbet bånd, satinbånd, glitterbånd, metalbånd, jutegarn og polybast.

Vi går op i at passe på miljøet, og derfor er det naturligt, at størstedelen af vores gavebånd er miljøcertificeret.